25 februari, 2019

Sportlovspaket 25-27 februari

Wirsbo Herrgård ringar in sportlovet innehållandes bland annat utomhusaktiviteter som ponnyridning och korvgrillning. Vill ni ta en mer avkopplad ansats är det rätt temperatur i spa, jacuzzi och bastu för maximal relax. På kvällen avnjuts en välsmakande trerätters middag och när ni vaknar utvilade gör ni det till en härlig frukost. Vi börjar med den 22:e till 24:e februari.

Boka på info@wirsboherrgard.se, eller telefon 0223 49696

Dagsprogram:

Dag 1: Ankomst på em. Ta gärna tåget. Vi hämtar och skjutsat till Virsbo station. Tid för skidåkning (ta med egen utrustning), promenad och avsluta med spa och bastu. Tre rätters middag på kvällen.

Dag 2: Frukost. Förmiddag: Vi hälsar på hästarna i stallet. Ponnyridning. Lunch ute i herrgårdsparken, vi grillar korv och hamburgare. På eftermiddagen tid för promenader, skidåkning (ta med egen utrustning), spel mm.  Avlsluta dagen i spaavdelningen med bastu och jazucci. 3 rätters middag

Dag 3: Frukost och sedan avresa

Från 3390 per person. Barn: Upp till tio år 2190:- samt tio till 13 år 2790:- (två nätters logi med frukost, två middagar, en lunch, samt ponnyridning)

Ta tåget till Virsbo. Vi hämtar och lämnar på tågstationen. www.sj.se

Boka på info@wirsboherrgard.se, eller telefon 0223 49696