24 juni, 2018

Sommarpriser på Wirsbo Herrgård

Fördelaktiga sommarpriser…

Unna dig en kortsemester eller bara några dagar på vackra Wirsbo Herrgård. Under tiden 24/6 – 15/7 har vi förmånliga sommarpriser.  Kom hit för att bara njuta eller kombinera med någon aktivitet i vackra Bergslagen. Här finns alternativen.  Låna herrgårdens cyklar, vandra eller bara promenera i vackra Bergslagens natur.

Ta en cykeltur till vackra Ängelsberg och besök oljeön (det äldsta oljeraffinaderiet som finns bevarat i världen). Här finns också den berömda skulpturutställningen vid ån i vacker miljö samt Engelsbergs Bruk (världsarv). En del av ekomuseum Bergslagen

Vandra leden upp till det 490 meter höga landsberget. Gå upp i utkikstornet.

Eller passa på att göra ett besök vid Hälleskogsbrännan.  Hälleskogsbrännan är en del av det område som drabbades av den stora skogsbranden sommaren 2014. I brandens spår växer ny grönska fram och djur och fåglar har vänt tillbaka. Det är både fascinerande och skrämmande att se hur dramatiskt naturens krafter har ändrat landskapet.

Relaxa i vårt spa med bastu och bubbelpool. Varför inte prova Yvonne Rydings spa-produkter som finns att köpa för egenbehandling, för såväl ansikte och fötter.

Pris: 755 kr/person och natt i dubbelrum, inkl frukostbuffé.