Vi skapar er meny

Bröllops­middag

På Wirsbo Herrgård bokar du ett helhetsarrangemang för ditt bröllop. Vi erbjuder professionell service med förstklassig mat, utvalda viner och boende i unikt bevarad herrgårdsmiljö.

Vår franske köksmästare, Fabien Jacquet, skapar en trerätters bröllopsmeny utifrån säsong och era önskemål. Vi arbetar gärna med råvaror från Bergslagens rika skafferi och arbetar så långt det är möjligt med lokala producenter. Viner finns i alla prisklasser och vi ger förslag efter er budget och det att menyn är fastställd.

Till brudskålen kan vi servera små delikata snittar vilket kan vara en god ide om ni tänker fotografera er medan gästerna minglar.

Efter avslutad middag låter ni gästerna sträcka på benen och kanske dansar bröllopsvals innan det är dags för kaffe och bröllopstårta. Fabien är inte bara kock, han är även välrenommerad konditor och skapar vackra och delikata tårtor i flera våningar.

Vill ni ha vickning på kvällen kan vi servera klassiker såsom Janssons frestelse med knäckebröd eller varför inte vanlig hederlig varmkorv. En specialitet från södra Frankrike är Pizaladier med lök, sardeller och svarta oliver.

Dagen efter sover ni ut och äter sedan en lång, härlig frukost tillsammans med era nära och kära.

Paket - Bas

Låt oss arrangera er viktigaste dag

795kr/kuvert.

Paket - Extra

Låt oss arrangera er viktigaste dag

1495kr/kuvert.

Paket - Lyx

Låt oss arrangera er viktigaste dag

Från 2395kr/kuvert.