För alla smaker

Middagar

På Wirsbo Herrgård kan du ge dina kunder eller medarbetare en minnesvärd upplevelse med middag, aktiviteter och boende i ståndsmässig men ombonad herrgårdsmiljö. Vi ordnar festarrangemang och kundträffar och kan erbjuda allt från gourmetmiddag med vinprovning till grillkväll med fiske. Maten lagas av den franske kocken Fabien Jacquet som har lång internationell erfarenhet.

Ni kan välja att disponera hela herrgården tillsammans med era gäster utan att bli störda av andra eller att boka bord för just ert sällskap.

Berätta för oss vad du vill uppnå så kommer vi med förslag.

"Mat & dryck med fransk finess kryddat med mycket kärlek!"

Fabien Jacquet

Köksmästare

"Jag försöker se maten och drycken som en liten orkester som ska spela ljuva toner för dina smaklökar."

Linnéa Scheffler

Sommelier

Linnéas vintips #2

Champagne Palmer & Co Vintage Brut Denna årgångsbetecknade champagne är gjord utav 50% chardonnay och 50% pinot noir. Här har du en stor välstrukturerad champagne med fantastisk syra till ett väldigt förmånligt pris. Frisk doft av äpplen, citrus och mineral. Lyxa...

läs mer

Linnéas vintips #1

Domaine des Pasquiers Plan de Dieu Kryddigt och mustigt vin ifrån Rhône dalen i Frankrike. Framställt med den klassiska GSM-blandningen (grenache, Syrah & mourvedre) och har inslag av björnbär, svartpeppar och hallon. Fin balanserad syra och tanninstruktur. Jag...

läs mer

Wirsbo Fröknäcke

En av de vanligaste frågorna vi får från våra gäster är ”Vad är det för knäckebröd ni har? Kan jag få receptet?”. Självklart säger vi! Här bjuder vi på receptet!

Ciao! Boka in våra smarriga temakvällar

Kvällar fyllda med god mat & dryck