Teambuilding

Aktiviteter

En gemensam aktivitet kan behövas för att ge konferensen eller kundträffen en perfekt inramning, men ska alltid väljas noga beroende på grupp och tillfälle och vad ni vill uppnå. Vi har lång erfarenhet av vad som fungerar och ger gärna tips och råd.

Vår nya boulebana, belägen i vår fina trädgård, precis vid vår nyanlagda strand, disponeras fritt av våra gäster. Vi brukar också arrangera en uppskattad 5-kamp med bl.a krocket och luftgevärsskytte. Vår bastu och utomhus-jacuzzi är också populär och vackert beläget vid Virsbo-sjön.

Vi har ett samarbete med fiskevårdsföreningen virsbofiske.se och kan erbjuda regnbågsfiske. Fiskeutrustning har vi om ni inte har egen.

Har ni andra önskemål? Kontakta oss så försöker vi hjälpa till!

Teambuildning

Teambuilding aktiviteter och övningar är gjorda för att stärka en grupp människor, oftast arbetsgruppen.

Bastu

Vår exklusiva bastu och utespa, nybyggd 2014 kan bokas för privata sällskap, max 10 personer per tillfälle. Disponeras då i två timmar och i hyran ingår lån av badrocka, handdukar, schampo och duschtvål.

Hyreskostnaden är 500 kr i startavgift och 75 kr/person. Vi kan också erbjuda SPA-bricka från YR Skin Care, Yvonne Rydings SPA-produkter för ansikte och fötter.

Jacuzzi/utespa

En underbar bubbelpool med utsikt över vår vackra sjö finns nu att nyttja. Kombinera gärna med bastu. Bastumeny med dryck och lättare tilltugg finns.

Kanot

Vi har kanot som kan användas fritt av gästerna.

Ridning

 

Se information under ridning. Se www.wirsboridcenter.se hemsida

 

Boule

Boulebanan som ligger vackert beläget vid vatten används fritt av våra gäster.