Vi hjälper er

Bokning / Planering

På Wirsbo Herrgård bokar du ett helhetsarrangemang för ditt bröllop. Vi erbjuder professionell service med förstklassig mat, utvalda viner och boende i unikt bevarad herrgårdsmiljö.

Ni kan disponera herrgården och den omgivande parken exklusivt under ert bröllop. Vi tar endast emot bröllop med övernattning. Totalt har vi 19 rum/34 bäddar och om ni behöver fler har vi ett samarbete med både hotell och B&B i närheten. Transport går också att arrangera.

Vi har tre olika paket som vi gärna mailar er så ni kan ta del av vad de olika innehåller och kostar.

Pris/villkor: Hyra hela herrgården kostar 5 000 SEK och förutsätter att ni bokar samtliga 12 rum på herrgården

.

Steg 1: Via mail eller telefon stämmer vi av att vi har rätt förutsättningar för att arrangera ert bröllop och framför allt att ert önskade datum är ledigt.

Steg 2: Ni besöker oss och känner om det är rätt plats. Om så är fallet berättar ni hur ni vill ha ert bröllop och vi tittar på våra paket för att se vilket som passar bäst för er drömdag. Bestäm om ni vill ha vigsel i parken eller i kyrkan. Boka vigselförrättare och/eller kyrka.

Steg 3: Ni får en bokningsbekräftelse och en bokningsavgift om 15 000:- betalas via faktura.

Steg 4: Vi har löpande kontakt under planeringsstadiet och ni besöker oss igen vid behov för att stämma av alla detaljer. Har ni bokat vårt lyx-paket hittar vi tillfälle för er att provsmaka er meny. Tre veckor innan bröllopsdagen kommer nästa delbetalning.

Steg 5: Den stora dagen – allt är så välplanerat att ni bara kan njuta…

Paket - Bas

 

Låt oss arrangera er viktigaste dag

995 kr/kuvert.

 

Paket - Extra

Låt oss arrangera er viktigaste dag

1 495 kr/kuvert.

Paket - Lyx

Låt oss arrangera er viktigaste dag

Från 2 395 kr/kuvert.