Vi hjälper er

Bokning / Planering

På Wirsbo Herrgård bokar du ett helhetsarrangemang för ditt bröllop. Vi erbjuder professionell service med förstklassig mat, utvalda viner och boende i unikt bevarad herrgårdsmiljö.

Ni kan disponera herrgården och den omgivande parken exklusivt under ert bröllop. Vi tar endast emot bröllop med övernattning. Totalt har vi 16 rum/28 bäddar och om ni behöver fler har vi ett samarbete med både hotell och B&B i närheten. Transport går också att arrangera.

Steg 1: Via mail eller telefon stämmer vi av att vi har rätt förutsättningar för att arrangera ert bröllop och framför allt att ert önskade datum är ledigt.

Steg 2: Ni besöker oss och känner om det är rätt plats. Om så är fallet sätter vi oss ner och ser över hur ni vill att vi gemensamt skapar er drömdag. Bestäm om ni vill ha vigsel i herrgårdsparken eller i kyrkan. Boka vigselförrättare och/eller kyrka.

Steg 3: Ni får en bokningsbekräftelse och en bokningsavgift om 15 000:- betalas via faktura.

Steg 4: Vi har löpande kontakt under planeringsstadiet och ni besöker oss igen vid behov för att stämma av alla detaljer. Tre veckor innan bröllopsdagen kommer nästa delbetalning.

Steg 5: Den stora dagen – allt är så välplanerat att ni bara kan njuta…