Spännande och inspirerande

Välkommen på temaweekend

Vi tror på totalupplevelser, där aktiviteter och måltider hålls samman av ett gemensamt tema. Under några utvalda helger arrangerar vi våra populära temaweekends.  Nedan presenteras de teman och helger som är inplanerade för den närmaste tiden. Varmt välkommen!

Skaldjurs­weekend 15 sept

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi skaldjurstema där vi bland annat serverar bergslagskräftor, havskräftor, räkor, ostron med goda tillbehör. Datum: Lördag 15 september 2018 Pris:...

läs mer

Skaldjurs­weekend 22 sept

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi skaldjurstema där vi bland annat serverar bergslagskräftor, havskräftor, räkor, ostron med goda tillbehör. Datum: Lördag 22 september 2018 Pris:...

läs mer

Skörde­weekend 6 okt

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi skördetema där vi bland annat serverar höstens smaker av svamp, rotfrukter och äpple. Datum: Lördag 6 oktober 2018 Pris: från 1 695kr/pers (Logi i...

läs mer

Skörde­weekend 27 okt

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi skördetema där vi bland annat serverar höstens smaker av svamp, rotfrukter och äpple. Datum: Lördag 27 oktober 2018 Pris: från 1 695kr/pers (Logi...

läs mer

Vilt­weekend 24 nov

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi viltweekend där vi serverar det bästa från skogens skafferi med bland annat hjort och älg från Dalsland tillsammans med Bergslagsskogens...

läs mer

Vilt­weekend 1 dec

Är du intresserad av mat och dryck? Varmt välkommen att uppleva våra temahelger på Wirsbo Herrgård. Den här helgen har vi viltweekend där vi serverar det bästa från skogens skafferi med bland annat hjort och älg från Dalsland tillsammans med Bergslagsskogens...

läs mer

"Mat & dryck med fransk finess kryddat med mycket kärlek!"

Fabien Jacquet

Köksmästare

"Jag försöker se maten och drycken som en liten orkester som ska spela ljuva toner för dina smaklökar."

Linnéa Scheffler

Sommelier

Linnéas vintips #2

Champagne Palmer & Co Vintage Brut Denna årgångsbetecknade champagne är gjord utav 50% chardonnay och 50% pinot noir. Här har du en stor välstrukturerad champagne med fantastisk syra till ett väldigt förmånligt pris. Frisk doft av äpplen, citrus och mineral. Lyxa till...

läs mer

Linnéas vintips #1

Domaine des Pasquiers Plan de Dieu Kryddigt och mustigt vin ifrån Rhône dalen i Frankrike. Framställt med den klassiska GSM-blandningen (grenache, Syrah & mourvedre) och har inslag av björnbär, svartpeppar och hallon. Fin balanserad syra och tanninstruktur. Jag...

läs mer

Wirsbo Fröknäcke

En av de vanligaste frågorna vi får från våra gäster är ”Vad är det för knäckebröd ni har? Kan jag få receptet?”. Självklart säger vi! Här bjuder vi på receptet!

Ciao! Boka in våra smarriga temakvällar

Kvällar fyllda med god mat & dryck