25 mars, 2023

Mordmysterium

MORDMYSTERIUM PÅ WIRSBO HERRGÅRD

 

Middag på Wirsbo Herrgård med en ”mördare” i sällskapet!
Alla är misstänkta – en är skyldig. Kanske är det DU som är mördaren.

Medan ni avnjuter en 3-rätters middag är ni med och löser ett Mordmysterium. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Ankomst lördagen den 25/3
Mordmysterium, middag, logi & frukost. Vi håller såklart vår bastu och jacuzzi vid Virsbosjön öppet hela lördagen från kl 13.00 samt söndag förmiddag.

Pris från 2.650:-/person.
Endast Mordmysterium samt middag:
Pris 1.495:-/person.

Välkomna till oss på en oförglömlig afton! Boka via mail info@wirsboherrgard.se

Vem är mördare? Vem kan man lita på?
Hos oss kan du tillsammans med en grupp vänner eller nya bekanta uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter god mat.
Alla är misstänkta – en är skyldig. Kanske är det DU som är mördaren.

Efter en introduktion får alla deltagare instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som gåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Runt bordet finns bl.a. Kommissarie Wallander, Pastor Ulf Smekman och den undersökande reportern Dan Guillou.

Genom att diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En instruktör finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Mordmysterium är en perfekt aktivitet för dig som gillar att mingla och vill lära känna dina vänner eller nya bekanta under lättsamma former.